Bingo · Thanksgiving

Tacksägelse Bingo kort

Thanksgiving är en traditionell semester firas i Nordamerika (USA och Kanada), och ungefär motsvarar de olika skördefester firas i många europeiska länder.

Som många familje- och samhällssammankomster inträffar vid Thanksgiving , är det ett utmärkt tillfälle att delta i gruppaktiviteter och spela spel som fira händelsen. Dessutom är upptakten till Thanksgiving markerade i många skolor, med många lärare som använder den här tiden på året att utöka elevernas kunskap om deras historia.

För båda fallen är en viss verksamhet som är värt att överväga Thanksgiving bingo. Detta är precis som vanligt bingo ( bingo på internet ), men du spela med bingobrickor som innehåller ord och fraser relaterade till Thanksgiving , istället för att använda traditionella numrerade bingobrickor .

Tacksägelse bingo kan vara pedagogiska men är lätt att lära, och viktigast av allt, mycket roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *